Ruitreparatie

Geen enkele autobezitter zit erop te wachten, maar toch loopt vrijwel iedereen het af en toe op: vervelende ruitschade. Er hoeft maar een klein steentje tijdens het rijden op de voorruit te landen en er zit al een sterretje of deuk in uw voorruit. Bij Rob's Garage kunnen wij u in elk geval uitstekend van dienst zijn als het aankomt op het repareren of herstellen van ruitschade. Indien nodig vervangen we de gehele ruit, maar vaak is reparatie van de plek waar de ster, deuk of kras zit al voldoende.

Kleine barst of kras
Zit er een klein barstje of een lichte beschadiging aan uw voorruit? Bij Rob's Garage maken we gebruik van een speciale hars en de juiste gereedschappen om dit voor u snel te herstellen. Door dit te laten repareren, voorkomt u dat de schade aan de ruit erger wordt. Wist u trouwens dat kleine reparaties aan uw autoruit vaak gratis uitgevoerd kunnen worden, omdat de verzekering dit betaalt?  Uw auto moet dan wel WA+ of WA Casco verzekerd zijn.

Volledig nieuwe ruit
Heeft u te maken met een heftigere ruitschade, dan kan het ook zijn dat de hele ruit vervangen moet worden. Nadat wij dit voor u gedaan hebben, blijft u verzekerd van een veilige auto. Ook blijven de daarop geldende fabrieksgaranties 100% van kracht. Wel zo prettig toch?

Heeft u schade aan een of meerdere ruiten van uw auto en wilt u dat deze ruitschade verholpen wordt? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat uw ruit weer snel hersteld is.

7cbx41k6tFSK6hhdXuWZl0628e11Y2wdLFqK5mdR.jpeg